Newsflash
Știri

Colegiul Medicilor acordă membrilor credite EMC pentru anul 2020

de Florentina Ionescu - iun. 28 2021
Colegiul Medicilor acordă membrilor credite EMC pentru anul 2020

Colegiul Medicilor din România a publicat recent o decizie privind acordarea a 40 de credite EMC fiecărui membru, în contextul pandemiei de COVID-19.

Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România a decis în urmă cu câteva zile să acorde 40 de credite EMC pentru anul 2020 celor care sunt membri ai CMR.

Astfel, articolul 1 din această decizie semnată de prof. dr. Daniel Coriu, președintele CMR, arată:

„Colegiul Medicilor din România, ca organism de reglementare a profesiei medicale și autoritate competentă în domeniul educației medicale continuă (EMC), acordă tuturor medicilor membri ai CMR 40 de credite EMC pentru anul 2020, recunoscând pregătirea și activitatea medicală susținută în condiții excepționale datorate pandemiei COVID 19”.

Această decizie se comunică Departamentului profesional - științific și de învățământ a Colegiului Medicilor din România, în vederea diseminării la nivelul colegiilor teritoriale. Totodată, ea va fi dusă la îndeplinire de colegiile teritoriale ale CMR. 

decizie cmr puncte emc

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe