Newsflash
Industria farmaceutică

Claudiu Cheleş este noul director general al Roche Pharma România

de Dorina Novac - oct. 1 2020
Claudiu Cheleş este noul director general al Roche Pharma România

Claudiu Cheleș, care deține poziția de Patients & Customers Value Head la Roche România, va prelua funcția de director general Ad-Interim Roche Pharma România, începând cu data de 1 octombrie.

Potrivit unui comunicat de presă, Claudiu Cheleş îi urmează în funcţie lui Martine Draullette, care a condus filiala locală a grupului Roche timp de cinci ani.

Claudiu Cheles_Director General ad-interim Roche Romania
Claudiu Cheleș

 

Licenţiat în medicină, Claudiu Cheleș, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și deţine un MBA în Administrarea Afacerilor de la Caledonian University din Glasgow.

Acesta s-a alăturat echipei Roche România în 2016 în poziţia de Sales Director și are o experiență de peste 20 de ani în industria farmaceutică, în poziții de conducere locale si regionale, precum Sales Director, Business Unit Head şi Franchise Head CEE, General Manager, în companii cu modele de business variate ca Servier, Glenmark, Valeant şi Novartis.

„În perioada următoare, nevoile medicale ale românilor vor continua să crească iar obiectivul nostru este să venim cu soluţii medicale inovatoare care îmbunătăţesc calitatea vieţii pacienţilor având în acelaşi timp un cost mai redus pentru societate şi sistemul de sănătate din România. Vom continua de asemenea să lucrăm cu partenerii noştri din industria farmaceutică şi din mediul profesional pentru a asigura un acces cât mai larg la servicii medicale de calitate, pornind de la diagnosticarea corectă a pacienţilor şi până la alegerea tratamentului potrivit pentru fiecare dintre ei”, a afirmat Claudiu Cheleş, director general Ad-Interim Roche Pharma România.

În cadrul poziţiilor sale de Sales Director și Patients & Customers Value Head (Sales& Marketing), Claudiu Cheleș a avut o contribuţie esenţială la crearea structurii comerciale a companiei prin identificarea unor soluții inovatoare dedicate pacienților și profesioniştilor din domeniul medical.

„În noul său rol se va concentra pe întărirea relaţiilor cu mediul de reglementare şi partenerii externi pentru a asigura pacienților români accesul la cele mai noi descoperiri și tehnologii din domeniul medical, într-un mod sustenabil pentru sistemul de sănătate din România”, se arată în comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe