Newsflash
ACTUALITATE Știri

Chestionar despre folosirea internetului în familie

de Florentina Ionescu - ian. 16 2024
Chestionar despre folosirea internetului în familie

Organizația Salvați Copiii România îndeamnă părinții să răspundă întrebărilor dintr-un chestionar, pentru a înțelege mai bine modul în care copiii și adolescenții navighează în mediul online.

Organizația Salvați Copiii îi invită, așadar, pe părinți să compleze chestionarul „Internetul în familie”. Acest studiu reprezintă o oportunitate de a înțelege mai bine cum navighează copiii noștri în lumea online și cum îi putem ghida mai eficient. 

 

„Contribuția dumneavoastră este extrem de valoroasă. Vă rugăm să completați chestionarul aici. Vă mulțumim pentru susținere!”, au transmis reprezentanții organizației pe o rețea socială

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe