Newsflash
Știri

Căutând soluţii

de M. C. - aug. 28 2009
Căutând soluţii

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii s-au întâlnit săptămâna trecută, cu cei ai centrelor de transfuzii din ţară şi cu liderii Sanitas pentru a identifica măsuri de eficientizare economică a acestor unităţi. (...)

   În cadrul întâlnirii, dl dr. Cristian Irimie, secretar de stat în cadrul MS, a subliniat faptul că se vor căuta resurse financiare suplimentare pentru acordarea drepturilor salariale până la sfârşitul anului. Se va încerca realizarea unor economii, prin reorganizarea activităţii, actualizarea preţurilor la analizele efectuate în centre, dar şi posibilitatea ca acestea să funcţioneze şi în regim de laborator.
   La final, s-a convenit ca reprezentanţii centrelor să trimită, până săptămâna viitoare, propuneri cu măsurile pe care le consideră necesare, la nivel local, pentru eficientizarea activităţii.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe