Newsflash
Știri

Caravanele de depistare activă a tuberculozei ajung în Mehedinți și Harghita

de Florentina Ionescu - nov. 22 2022
Caravanele de depistare activă a tuberculozei ajung în Mehedinți și Harghita

Institutul Național de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București desfășoară și în această săptămână o caravană pentru depistarea tuberculozei în unele zone din țară.

Cinci comune, două din județul Mehedinți, trei din județul Harghita beneficiază în această săptămână de servciile gratuite ale caravanelor de depistarea activă a tuberculozei coordonate de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

Programul și lista localităților unde îi veți găsi pe cei implicați în acest demers și pe partenerii lor de la Romanian Angel Appeal și Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate sunt disponibile mai jos: 

screening tb1
Sursa: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid04E8WpHZ4a7nGjovjaRiRV9R3fbS8KhcSUFAQfGcrhFDXZPoVPZSS2TiscFgcRewgl&id=100057381561042

 

screening tb2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe