Newsflash
ACTUALITATE Știri

Campania de Sănătate Publică „DermoSphere” are loc în perioada 22-28 aprilie

de Magdalena Tănăsescu - apr. 22 2024
 Campania de Sănătate Publică „DermoSphere” are loc în perioada 22-28 aprilie

Timp de o săptămână, respectiv în perioada 22-28 aprilie a.c., Societatea Studenţilor în Farmacie București (SSFB) va desfășura Campania de Sănătate Publică „DermoSphere”.

Obiectivul principal al campaniei este de a aduce în prim-plan importanța cunoașterii îngrijirii pielii și a produselor dermato-cosmetice. 

 

Pe parcursul activităților derulate în cadrul campaniei, se vor oferi informații avizate și utile despre modul corect de îngrijire a tenului, despre importanța aplicării zilnice a unei creme cu factor de protecție solară, indiferent de anotimp, dar mai ales despre stările patologice ale țesutului epitelial, alături de frecvența lor. 

 

„Ne dorim ca studenții farmaciști și publicul larg să conștientizeze importanța sănătății dermice. În perioada următoare vom pregăti o gamă variată și interesantă de activități”, susțin reprezentanții SSFB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe