Newsflash
Știri

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate are un nou președinte

de Dorina Novac - mai 20 2021
Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate are un nou președinte

Dr. Vlad-Teodor Berbecar este noul președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS).

Vlad-Teodor Berbecar, medic specialist medicină internă cu experiență de peste 8 ani în domeniul sănătății, a fost numit în funcția de Președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, cu rang de secretar de stat, pentru un mandat de 5 ani.

ANMCS
Sursă imagine: Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate // Facebook

„Prin Decizia Prim-Ministrului nr. 305/17 mai 2021, domnul Vlad-Teodor Berbecar a fost numit în funcția de Președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), cu rang de secretar de stat, pentru un mandat de 5 ani”, se arată într-un comunicat.

Potrivit ANMCS, acesta este absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București. De asemenea, cu o bogată experiență organizatorică și managerială, dr. Vlad-Teodor Berbecar este membru fondator al European MD PhD Association și al Asociației „Caravana cu Medici”, unde a activat ca secretar general în ultimii 6 ani.

„ANMCS este vital pentru dezvoltarea sistemului sanitar românesc și alinierea lui la standardele internaționale. Îmi doresc să continui și să îmbunătățesc ce au început predecesorii mei prin transformarea Autorității în principalul partener al unităților sanitare pentru creșterea calității serviciilor de sănătate și a siguranței pacientului”, a declarat dr. Vlad-Teodor Berbecar.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe