Newsflash

Dr. Bogdan POPA


Program educaţional de imagistică intervenţională

de Dr. Bogdan POPA - dec. 17, 2010

  În perioada 1–3 decembrie s-a desfăşurat, la Gura Humorului, primul curs de Neuroradiologie şi Radiologie intervenţională, sub organizarea Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România (SNRIR).
  În cuvântul de deschidere, dl prof. dr. Gheorghe Iana, preşedintele SNRIR, a pledat pentru avantajele Radiologiei intervenţionale, arătând că nu trebuie să fim tributari unui sistem închis, în condiţiile în care medicina se schimbă de la o zi la alta; există şi alte soluţii decât cele clasice, iar metodele de Radiologie intervenţională sunt folosite cu succes pe scară largă în toată lumea. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Căutare Avansată

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe