Newsflash
ACTUALITATE Știri

Audieri în cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”

de Magdalena Tănăsescu - apr. 12 2024
Audieri în cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”

În cursul zilei de vineri, poliţiştii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei efectuează audieri în cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti.

Informația provine din surse judiciare, citate de Agerpres, în urma sesizărilor făcute de un asistent medical, conform cărora în perioada 4-7 aprilie a.c. în cadrul secţiei ATI ar fi decedat 20 de pacienţi din cauza administrării incorecte a unui medicament.

După sesizările primite de la directorul de îngrijiri al spitalului, ministrul Sănătății a decis trimiterea Corpului de Control pentru verificarea aspectelor sesizate.


Şi Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) s-a autosesizat şi a demarat o cercetare coordonată de Departamentul de Jurisdicţie Profesională cu privire la situaţia semnalată la spital. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe