Newsflash
Știri

Au apărut primele automate cu măști și dezinfectanți

de Dr. Laura Davidescu - mai 15 2020
Au apărut primele automate cu măști și dezinfectanți

În București au apărut aparate automate cu măști și dezinfectanți, primele trei fiind instalate în centrul comercial ParkLake, urmând a fi instalate alte 10 aparate în zone aglomerate din capitală.

Măștile de unică folosință se vând la seturi de câte trei sau de 20 de bucăți, prețul fiind 10 lei, respectiv 50 de lei. Recipientele cu gel dezinfectant pentru mâini, pe bază de alcool etilic 70% au 85 ml și costă 15 lei. Vendomatele au și pachețele cu 15 șervețele dezinfectante, care costă 5 lei.

Produsele sunt certificate conform standardelor europene și au toate instrucțiunile de utilizare și conținut în limba română. 

Vending 3Produsele se pot plăti numerar sau cu cardul. Reprezentanții companiei care avut această inițiativă anunță că primele trei aparate au fost instalate astăzi, 15 mai, în centrul comercial ParkLake, urmând ca alte 10 aparate să fie instalate în diverse zone aglomerate din București.

S-ar putea să te intereseze și:

Studiu: măștile de protecție pot fi dezinfectate acasă

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe