Newsflash
Știri

Aplicația XVision va fi prezentă la Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală

de Florentina Ionescu - aug. 18 2022
Aplicația XVision va fi prezentă la Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală

Echipa ce se ocupă de aplicația XVision va fi prezentă la un eveniment medical dedicate radiologiei și imagisticii medicale.

Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală este unul dintre cele mai ample evenimente științifice din România. Doctorii sunt așteptați cu sesiuni de comunicare simultane, cursuri practice, simpozioane și expoziții medicale, se arată pe pagina oficială de Facebook a aplicației XVision. 

XVision Foto

Evenimentul reunește anual radiologi din centrele de radiologie şi imagistică medicală de tradiție din România, precum și invitați de notorietate din străinătate.

„Între 21-24 septembrie, aplicația XVision va fi prezentă pentru demonstrații bazate pe scenarii reale din spitale. Detectarea și localizarea patologiilor, calculul automat al indicelui cardio-toracic, scor COVID-19, identificarea nodulilor pulmonari și alte măsurători pentru CT pulmonar, toate la un clic distanță. Dacă dorești să afli mai multe despre instrumentele și tehnologiile care ajută radiologii și cresc productivitatea în spital, așteptăm cu nerăbdare să ne vedem acolo!”, au transmis cei din echipa XVision.

aplicatia xvision

Reamintim că XVision, o companie MedTech românească, a dezvoltat o suită de produse care au la bază algoritmi de inteligenţă artificială ce-i ajută pe medicii radiologi în analiza și interpretarea imaginilor medicale. 

Citiți și: XVision, ajutor digital pentru medicii radiologi 

Platforma medicală XVision a obținut un milion de euro finanțare 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe