Newsflash
Industria farmaceutică

ANMDMR: informare despre vitamina C soluție injectabilă

de Florentina Ionescu - mar. 28 2023
ANMDMR: informare despre vitamina C soluție injectabilă

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România asigură populația că vitamina C de la compania Zentiva este în continuare disponibilă. 

În urma solicitării Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), compania Zentiva S.A. România a transmis asigurări privind disponibilitatea produsului Vitamina C Zentiva 100 mg/ml ct x 10fiole/ 5ml soluție injectabilă/perfuzabilă la distribuitorii angro și în farmacii. 

solutie injectabila
Fotografie de la Karolina Grabowska: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/seringa-injectie-sanatate-ac-5207020/

În ceea ce privește situația medicamentelor Vitamina C Arena 750 mg; 100 mg/ml; 200 mg/ml (acidum ascorbicum) soluție injectabilă, (deținător autorizație de punere pe piață (DAPP) – Arena Group S.A. – România), ANMDMR a identificat, la acest moment, stocuri care pot fi comercializate la distribuitorii angro și în farmacii, se arată într-o informare de pe site-ul anm.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe