Newsflash
Știri

Ambulanțele au avut peste 28.200 de intervenţii în perioada sărbătorilor pascale

de Dorina Novac - apr. 24 2023
Ambulanțele au avut peste 28.200 de intervenţii în perioada sărbătorilor pascale

În perioada sărbătorilor pascale, serviciile de ambulanţă au efectuat, la nivel naţional, 28.283 de intervenţii, din care peste 22.000 au fost cazuri grave şi foarte grave.

ambulanta

„În perioada 14-17 aprilie 2023, serviciile de ambulanță județene și București-Ilfov au efectuat, la nivel național, 28.283 de intervenții, din care peste 22.000 au fost cazuri grave și foarte grave, încadrate în cod roșu și galben de intervenție”, informează Ministerul Sănătății.

Un număr de 18.795 de persoane au fost transportate la unitățile de primiri urgențe sau camerele de gardă din spitale și alte 5.018 au fost consultate la domiciliu.

Potrivit Ministerului Sănătății, toate serviciile de ambulanță au desfășurat program normal, asigurând personal medical calificat pentru acțiunile din teren și cele din cadrul dispeceratelor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe