Newsflash
Știri

Caravana de Sănătate a Crucii Roșii oferă consultații gratuite în Sălaj

de L. Budin - dec. 11 2023
Caravana de Sănătate a Crucii Roșii oferă consultații gratuite în Sălaj

Șase cabinetele medicale mobile și cadre medicale de specialitate își așteaptă pacienții în comuna Ileanda și în municipiul Zalău.

Până la data de 15 decembrie, Caravana de Sănătate își desfășoară activitatea în comuna Ileanda, strada Gării. După această perioadă, echipa medicală se va deplasa la Value Center din Zalău, unde va rămâne până la data de 22 decembrie, se arată pe pagina de Facebook a Crucii Roșii Române.

Consultațiile se oferă în următoarele specializări: medicină generală; pediatrie; endocrinologie; optică medicală; stomatologie pediatrică; ginecologie; neurologie.

Programul de consultații este între orele 9.00-17.00, de luni până vineri, în Ileanda, și între 8.00 – 16.00 în Zalău. Pacienții sunt așteptați cu programare prealabilă, la numărul de telefon 0723.279.743.

Cu sprijinul Flanco România și Sanofi Romania, derulăm două activități de educație pentru sănătate menite să ofere informații importante comunităților locale: «Ora de sănătate pentru femei» și «Sănătatea vârstnicilor în sezonul rece». Prin aceste demersuri, ne dorim să aducem mai aproape de voi informații utile și să contribuim la promovarea unui stil de viață sănătos”, se mai arată în postare.


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Crucea Roșie Română

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe