Newsflash
Știri

Al doilea cabinet stomatologic școlar cu dotări de ultimă generație, la Târgu Mureș

de Dorina Novac - iul. 3 2020
Al doilea cabinet stomatologic școlar cu dotări de ultimă generație, la Târgu Mureș

Primăria Târgu Mureş a anunţat, joi, că al doilea cabinet stomatologic școlar cu dotări de ultimă generație este funcțional la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș.

Potrivit consilierului primarului Târgu Mureș, Claudiu Maior, în total vor fi dotate și modernizate 5 cabinete școlare stomatologice, în diferite instituții de învățământ de pe raza municipiului.

cabinet stomatologic elevi
Sursă imagine: Claudiu Maior/ Facebook

 

„Ne bucurăm că putem oferi elevilor din oraș condiții și servicii stomatologice de înaltă calitate (consultație și prevenție), pentru că, cu toții știm - zâmbetul este cartea de vizită a unei persoane. (...) Momentan unul se află la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” și altul la Colegiul Național „Al. Papiu Ilarian”, urmând și în celelalte 3 locații”, a declarat Claudiu Maior.

Noile cabinetele stomatologice şcolare vor funcţiona la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”, Colegiul Naţional „Unirea”, Liceul „Bolyai Farkas”, Liceul „Traian Săvulescu” şi la Şcoala Gimnazială „Romulus Guga”.

cabinet stomatologc 2

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe