Newsflash
Știri

A fost lansat „Cercul studențesc de cardiologie și chirurgie cardiovasculară”

de Florentina Ionescu - mar. 3 2023
A fost lansat „Cercul studențesc de cardiologie și chirurgie cardiovasculară”

Ștefan Busnatu, prodecan al Facultății de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” și medic cardiolog, a anunțat că a fost lansat un nou proiect. Acesta se numește „Cercul studențesc de cardiologie și chirurgie cardiovasculară”.

Proiectul „Cercul studențesc de cardiologie și chirurgie cardiovasculară” își propune aprofundarea noțiunilor de cardiologie și chirurgie cardiovasculară în rândul studenților pasionați de această specialitate.  

lansare proiect cardiologie

„Am lansat un nou proiect susținut de Centrul de Inovație si e-Health, alături de colegi și o echipă de studenți hărnicuți: Cercul studențesc de cardiologie și chirurgie cardiovasculară. Proiectul își propune aprofundarea noțiunilor de cardiologie și chirurgie cardiovasculară în rândul studenților pasionați de această specialitate a medicinei, prin organizarea de întâlniri științifice și ateliere practice, dar și consilierea profesională în vederea cunoașterii tuturor posibilităților de dezvoltare a carierei în acest domeniu, și implicațiile acestora”, a scris Ștefan Busnatu, ieri, pe pagina sa oficială de Facebook.

Prima sesiune a abordat semiologia cardiacă și a fost susținută de Asist. Univ. Dr. Cosmin Cojocaru medic rezident, care a captivat atenția celor 30 de participanți prin noțiunile prezentate.

„Pe această cale doresc să mulțumesc echipei de studenți și rezidenți implicați în acest proiect!”, a adăugat Ștefan Busnatu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe