Newsflash
Internaționale

În orașul Tianjin din China, autoritățile au comandat a doua rundă de testare COVID

de Florentina Ionescu - ian. 12 2022
În orașul Tianjin din China, autoritățile au comandat a doua rundă de testare COVID

Autoritățile locale din Tianjin, China, au ordonat o altă serie de teste pentru COVID-19, ce vor fi făcute celor 14 milioane de rezidenți.

Orașul Tianjin din nordul Chinei a comandat o a doua rundă de testare COVID-19 pentru toți cei 14 milioane de rezidenți, astăzi, ca urmare a descoperirii a 97 de cazuri de infectare cu varianta Omicron în timpul screeningurilor inițiale, care au început duminică, scrie The Associated Press

varianta Omicron

Locuitorii din acest oraș au fost rugați să rămână acolo unde sunt, până când vor fi gata rezultatele tuturor testelor, potrivit agenției de știri Xinhua News Agency.

Autoritățile au efectuat aproape 12 milioane de teste până acum, cu 7,8 milioane de probe returnate. Infecțiile au fost prima dată raportate sâmbătă în acest oraș, care este situat la aproape o oră de Beijing, oraș ce va găzdui Jocurile Olimpice de Iarnă, începând din 4 februarie.

Oficialii din Tianjin care se ocupă de controlul și prevenirea bolii COVID-19 spun că toate acele persoane care au fost testate pozitiv în prima rundă au fost identificate ca având varianta Omicron, însă până acum în China au fost raportate puține astfel de cazuri.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe