Newsflash
Industria farmaceutică

Zentiva România a primit certificarea Top Employer 2023

de Florentina Ionescu - ian. 17 2023
Zentiva România a primit certificarea Top Employer 2023

Compania Zentiva România a primit certificarea Top Employer 2023 (angajatorul de top al anului 2023) și este reconfirmată printre cei mai apreciați angajatori.

Grupul de companii Zentiva în România a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției. 

Grupul este lider în volume pe piața totală (medicamente cu și fără prescripție) și lider în volume și în valoare al pieței de medicamente generice din România (medicamente cu prescripție, generice)*. 

Cultură organizațională orientată spre oameni 

Cu o prezență continuă pe piața locală de 60 de ani, Zentiva reconfirmă consecvența unei culturi organizaționale orientată spre oameni și ancorarea companiei în evoluția nevoilor actuale și de viitor ale oamenilor săi. 

angajator cariera
Fotografie de la Anna Tarazevich: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tipografie-design-de-litere-ocupa-ie-meserie-5598285/

 

Audit complex realizat de Top Employer Institute

Certificarea a fost obținută în urma unui audit complex realizat de către reputatul Top Employer Institute prin care compania a trebuit să probeze un nivel excepțional de bune practici în relația cu angajații săi în 20 de domenii, printre care leadership, strategia de business & HR, mediul de lucru, recrutare & carieră, performanță, wellbeing, etică, diversitate și incluziune.

Top Employer Institute este o autoritate respectată la nivel global care recunoaște și recompensează calitatea în domeniul resurselor umane. Companiile participante pot fi evaluate și certificate ca angajator de top. Institutul a fost fondat în urmă cu mai bine de 30 de ani; în acest timp, peste 2052 de companii din 121 de țări/regiuni au primit certificarea Top Employer.

„Zentiva a reușit să atragă întotdeauna profesioniști ai domeniului datorită lungii sale istorii în producția de medicamente în România, reputației ca școală pentru specialiștii în industrie, precum și culturii sale de valorizare a oamenilor. Confirmarea este dată de cele patru generații de vârstă care fac parte din companie și de loialitatea colegilor de a rămâne alături de Zentiva. Cultura Zentiva, centrată pe oameni, s-a transmis de-a lungul generațiilor, a fost și continuă să fie dinamică, actualizată la evoluția vremurilor și a nevoilor oamenilor săi. Suntem foarte recunoscători colegilor pentru alinierea lor la misiunea de a contribui la sănătatea oamenilor și suntem bucuroși să le putem oferi un mediu de lucru în care să se simtă apreciați, împliniți, să își atingă potențialul”, a declarat Simona Cocoș (foto), Director General Zentiva România și Republica Moldova.

Simona TE 2023

În România grupul Zentiva reunește societățile Zentiva S.A., Labormed-Pharma S.A., Labormed Pharma Trading S.R.L. (fost Alvogen România). Grupul este un furnizor major de medicamente generice care acoperă peste 15 arii terapeutice, din care amintim terapia durerii, urologie, gastroenterologie, reumatologie și ariile strategice oncologie, cardiovascular, diabet și sistem respirator.

Câți angajați lucrează în acest grup

În cadrul grupului Zentiva sunt angajate circa 1.300 de persoane, dintre care aproximativ 850 în operațiunile industriale (de producție). Grupul de companii Zentiva este lider al pieței de generice din România (în volume și în valoare) și lider al pieței totale din România (medicamente cu prescripție, generice și OTC-uri)  în valoare. 1 din 10 medicamente vândute în farmacii aparține companiilor din Grupul Zentiva în România.*

*Sursa datelor este IQVIA, sell-out (ieșiri din farmacii), septembrie 2022

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe