Newsflash
REUNIUNI

Webinar despre comunicarea cu pacienții copii și aparținătorii lor

de Florentina Ionescu - sept. 20 2021
Webinar despre comunicarea cu pacienții copii și aparținătorii lor

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - Filiala București anunță că webinarul dedicat comunicării cu pacienții copii va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Reprezentanții filialei Bucureşti a OAMGMAMR își invită colegii să participe la webinarul cu tema „Comunicarea cu pacienții copii și aparținătorii lor”.

comunicarea cu pacientii copii

Evenimentul este organizat de filiala municipiului București a OAMGMAMR, luni, 27 septembrie, ora 17:00, pe platforma www.emcbuc.ro, platforma de Educație Continuă Online a Filialei București a OAMGMAMR. 

Evenimentul se adresează membrilor filialei Bucureşti, este gratuit şi creditat cu 2 puncte EMC, se arată pe pagina oficială a organizatorilor.

„Pentru moașe și asistenți medicali, îngrijirea pacienților copii reprezintă nu doar o provocare, ci și o sursă de satisfacție. Abilitățile de lucru implică flexibilitate și adaptabilitate la vârsta și nevoile acestora, deschidere, empatie, și bune abilități de comunicare cu aparținătorii, pentru a le câștiga cooperarea în aplicarea procedurilor medicale. Mai mult, lucrul cu copiii declanșează o rezonanță emoțională ridicată, ceea ce poate afecta personalul implicat, mai ales în cazurile bolilor grave, accidentelor sau acolo unde durerea copilului este intensă. Astfel, este importantă deținerea unor bune abilități de gestionare a propriilor emoții”, spun reprezentanții filialei București a OAMGMAMR.

pacientul copil comunicare personal medical asistenti

Webinarul își propune să dezvolte abilitățile de comunicare cu pacienții copii de vârste diferite, prin abordarea modalităților de adaptare la specificul vârstei, de comunicare cu aparținătorii și de gestionare a emoțiilor cu care se confruntă personalul medical. Pentru înscrieri, persoanele interesate pot accesa linkul acesta


Notă autor:

Fotografie creată de Los Muertos Crew, de la Pexels

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe