Newsflash
Știri

VIDEO: Prima bucătărie mobilă pentru ucraineni, inaugurată la Romexpo

de Dorina Novac - feb. 24 2023
VIDEO: Prima bucătărie mobilă pentru ucraineni, inaugurată la Romexpo

Crucea Roşie Română a inaugurat, la Romexpo, o bucătărie mobilă complet utilată, achiziționată din fondurile strânse în cadrul campaniei „Umanitatea nu are granițe”.

Bucătăria va acoperi necesarul de hrană caldă pentru cetățenii ucraineni timp de o lună cu aproximativ 13.000 porții de mâncare.

bucatarie mobila

Echipa de bucătari profesioniști de la Stradale este coordonată de chef Foa.

Citește și: Zeci de mii de ucraineni au beneficiat de asistenţă medicală în România

Bucătăria mobilă este proiectată pentru a fi transportată cu ușurință la locul unde este necesar și este prevăzută cu un generator propriu care îi asigură independența de rețeaua electrică națională.

crucea rosie romana

„Singura de acest tip de la noi din țară, bucătăria este similară celor folosite în zonele din întreaga lume afectate de calamități naturale și alte tipuri de dezastre. Mulțumim echipei FOA care a acordat o atenție deosebită acestui proiect, începând de la meniul personalizat și până la angajarea a doi bucătari cetățeni ucraineni”, au precizat reprezentanții Crucii Roşii Române.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe