Newsflash
Știri

Vă puteți testa nivelul de anticorpi specifici COVID-19 la Institutul Cantacuzino

de Florentina Ionescu - oct. 8 2021
Vă puteți testa nivelul de anticorpi specifici COVID-19 la Institutul Cantacuzino

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a anunțat în această dimineață că persoanele interesate se pot testa la sediul din Splaiul Independenței nr. 103 pentru anticorpii specifici COVID-19.

Persoanele interesate – care fie au trecut prin boală, fie sunt curioase dacă au sau nu protecție în fața COVID-19, reprezentată de acei anticorpi specifici COVID-19 – se pot testa la sediul Institutului „Cantacuzino” din Capitală. 

institutul cantacuzino

„Mulți dintre noi am fost infectați cu noul SARS-CoV-2 sau ne-am vaccinat împotriva COVID-19, dar nu știm dacă mai avem anticorpi. Pentru monitorizarea evoluției acestora, specialiștii institutului determină cu precizie, folosind aparatură de ultimă generație, anticorpii IgG și IgM din probe de ser prin metoda imunoenzimatică ELISA și prin metoda electrochemiluminiscență ECLIA”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Prețul unei determinări este de 105, respectiv 108 lei pentru prima metodă, și de 83 de lei pentru cea de-a a doua metodă.

„Vă așteptăm pentru recoltarea probelor de sânge la sediul nostru din strada Splaiul Independenței nr. 103. Pentru detalii privind laboratorul nostru de analize medicale puteți accesa link-ul https://cantacuzino.mapn.ro/pages/view/93”, se arată pe rețeaua socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe