Newsflash
Știri

Un jandarm maramureșean a donat sânge de o sută de ori

de L. Budin - ian. 12 2023
Un jandarm maramureșean a donat sânge de o sută de ori

Barabaș Cosmin este donator onorific de 24 de ani. În anul 1999 a donat sânge pentru prima dată, iar recent a realizat a 100-a acțiune de donare.

Cosmin donează de 3 sau 4 ori pe an cu gândul că gestul lui va aduce bucurie câtorva oameni încercați de boală. Astfel, 45.000 de ml de sânge s-au transformat în picături de viață pentru oameni aflați în situații grave, se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

jandarm-donator
Sursă foto: Facebook Jandarmeria Română

 

Donez sânge pentru că astfel pot dărui o șansă la viață oamenilor aflați în situații dificile. Un simplu gest de umanitate”, a declarat jdandarmul.

Plutonier adjutant șef Barabaș Cosmin este subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș și lucrează în Jandarmerie de peste 26 de ani, se precizează în postare.

Medici de familie și farmaciști au fost instruiți în domeniul drogurilor

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe