Newsflash
ACTUALITATE Știri

Un dentist oferă bilete Prime Seats la meciul României

de Magdalena Tănăsescu - mai 13 2024
Un dentist oferă bilete Prime Seats la meciul României

Patru bilete Prime Seats la meciul România-Ucraina din 17 iunie sunt oferite, prin tragere la sorți, de dr. Alexandra Mircea, medic dentist.

Biletele Prime Seats asigură nu doar accesul la meciul de debut al României la EURO 2024, ci și posibilitatea de a trăi magia fotbalului chiar din tribunele de pe Munich Football Arena, pe 17 iunie a.c.

„Pe parcursul carierei mele în stomatologie, am observat puterea unui zâmbet și modul în care acesta poate aduce bucurie și încredere în viețile oamenilor. Acum, doresc să extind această experiență și în lumea fotbalului, aducând zâmbetele și pe stadion la EURO 2024. Mă voi afla la meciul de debut al României de pe 17 iunie pentru a face galerie unor sportivi formidabili, de care sunt mândră”, a declarat dr. Alexandra Mircea, într-un comunicat. 

Pentru a se înscrie la tombolă, cei interesați trebuie să completeze, până pe 20 mai a.c., formularul disponibil pe site-ul www.hailaeuro.ro. Numele celor 4 câștigători vor fi extrase la sorți cu ajutorul platformei random.org. 

Dr. Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist pe social media, fiind absolventă a cursului Leadership Principles al Harvard Business School. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe