Newsflash
Știri

Un copil spitalizat, după ce a căzut de pe-o coloană din Primăria Capitalei

de L. Budin - aug. 22 2022
Un copil spitalizat, după ce a căzut de pe-o coloană din Primăria Capitalei

Un copil în vârstă de şapte ani a fost dus la spital, după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei şi a căzut.

Conform unui comunicat PMB preluat de Agerpres, incidentul s-a produs luni, 22 august, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul Primăriei. Copilul era însoţit de tatăl său, care venise pentru rezolvarea unei probleme.

pmb-buc
Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului București

 

Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu. La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au luat legătura cu spitalul, obţinând confirmarea faptului că victima accidentului se află în grija medicilor”, precizează comunicatul.

În holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse din 2016.

Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de Poliţie”, se mai arată în comunicat.

Novartis anunță decesul a doi copii tratați cu Zolgensma

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe