Newsflash
Știri

UMFCD: Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie

de Dorina Novac - mar. 28 2023
UMFCD: Simularea examenului de admitere la Facultatea de Stomatologie

Cea de-a XIV-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Stomatologie va avea loc în data de 6 mai, au anunțat reprezentanții UMF „Carol Davila”.

Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează și anul acesta, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, cea de-a XIV-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Stomatologie, ce va avea loc în data de 6 mai 2023.

UMFCD

„Ca și în fiecare an, scopul nostru este de a oferi viitorilor studenți o experiență completă a unui examen de admitere. Pe lângă condițiile propice pe care le vom asigura fiecărui elev în ziua susținerii probei, subiectele vor fi redactate după modelul Examenului de Admitere, de către cadrele didactice ale Facultății de Stomatologie”, au precizat reprezentanții UMF „Carol Davila”.

Pentru mai multe detalii legate de modul de desfășurare al simulării sau al procesului de înscriere, puteți accesa site-ul oficial, secțiunea FAQ: https://simulare.lsmdb.ro

Înscrierile vor avea loc până pe data de 23 aprilie 2023, ora 23:59.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe