Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMFST Târgu Mureș: sunt disponibile 1.335 de locuri la buget și taxă

de Magdalena Tănăsescu - iun. 12 2024
UMFST Târgu Mureș: sunt disponibile 1.335 de locuri la buget și taxă

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș anunță oferta educațională pentru anul universitar 2024 – 2025, precum și calendarul desfășurării concursului de admitere.

Examenul de admitere la UMFST „G.E. Palade” Târgu Mureș va avea loc în data de 21 iulie 2024, iar înscrierile online se vor desfășura în perioada 13 – 18 iulie 2024.

Astfel, la programele de studii de licență în limbile română, maghiară și engleză sunt disponibile 1.335 de locuri la buget și taxă, se arată într-o postare pe site-ul instituției de învățământ.

Dintre locurile anunțate, 700 de locuri sunt la Medicină, 205 locuri la Medicină Dentară și 280 la Farmacie. De asemenea, la Facultatea de Medicină în Limba Engleză sunt disponibile 150 de locuri, acestea din urmă fiind doar cu taxă. 

Pentru persoanele interesate, oferta educațională pentru anul universitar 2024 – 2025 poate fi consultată AICI.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe