Newsflash
ACTUALITATE Știri

UMF Cluj Technology Transfer Days va avea loc în perioada 14-15 mai

de Magdalena Tănăsescu - mai 10 2024
 UMF Cluj Technology Transfer Days va avea loc în perioada 14-15 mai

Evenimentul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca are loc în cadrul proiectului „Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină”.

Pe parcursul celor două zile, vor fi prezentate rezultate ale cercetării desfășurate în cadrul universității. De asemenea, vor fi expuse serviciile oferite de Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată – MedFUTURE, Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională, Centrul de Cercetare în Reabilitare Orală Complexă și Centrul de Cercetare a Stresului Oxidativ și a Biocompatibilității unor Produși Naturali și de Sinteză.

 

„UMF Cluj Technology Transfer Days se adresează atât comunității academice (cadre didactice, cercetători, doctoranzi, studenți), cât și companiilor private și tuturor celor interesați de domeniul cercetării și inovării în medicină și farmacie”, se menționează într-un comunicat al universității.

 

Pe 15 mai va avea loc Salonul Alianței Universitare G6-UMF, manifestarea reunind prezentările unor invenții realizate de grupuri de cercetare ale universităților membre în cadrul alianței.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe