Newsflash
ACTUALITATE Știri

Tinerii chinezi pot folosi AI pentru a depăși anxietatea cauzată de mesele în familie

de Magdalena Tănăsescu - feb. 13 2024
Tinerii chinezi pot folosi AI pentru a depăși anxietatea cauzată de mesele în familie

Starea de anxietate pe care o resimt tinerii chinezi întorși în provinciile natale cu ocazia Anului Nou Lunar poate fi de acum depășită cu ajutorul unui nou joc intitulat „Reuniunea familială de Anul Nou”.

În limba engleză acest joc se numște „Epic Showdown: New Year Reunion” și reproduce, cu ajutorul inteligenţei artificiale, tradiţionalul „interogatoriu” la care sunt supuşi tinerii chinezi din partea rudelor lor.

 

În săptămâna lansării sale, jocul a fost utilizat de peste 3 milioane de persoane, o popularitate care a sfârşit prin a cauza o pană a serverelor sale informatice.

„La început, toată lumea credea că era un joc care denigrează familia. Dar, apoi, oamenii şi-au dat seama că puteau să îl folosească pentru a afla cum să comunice cu cei dragi şi să-i facă fericiţi", a afirmat unul dintre creatorii jocului, Wang Ziyue, în vârstă de 21 de ani, citat de Agerpres

Printre personajele jocului se află zece membri ai familiei utilizatorului, care sunt mai mult sau mai puţin concilianţi sau intruzivi.

Jocul propune diferite niveluri: tinerii chinezi trebuie să navigheze fără probleme printre opt mătuşi şi unchi înainte de a ajunge la cel mai înfricoşător nivel, cel al părinţilor.


Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe