Newsflash
ACTUALITATE Știri

Testare gratuită pentru cancerul colorectal la Primăria Snagov

de Magdalena Tănăsescu - sept. 18 2023
Testare gratuită pentru cancerul colorectal la Primăria Snagov

Evenimentul de informare și testare va avea loc în parcul din fața Primăriei Snagov joi, 21 septembrie, între orele 10.00 și 15.00.

Potrivit unei postări pe Facebook, evenimentul este destinat localnicilor cu vârsta cuprinsă între 50 și 74 de ani, care pot participa la sesiunea gratuită de testare pentru cancerul colorectal și leziuni precanceroase.

„Este un test simplu, neinvaziv, care depistează urme de sânge din scaun, care nu se văd cu ochiul liber. Mai multe detalii și înscrieri se fac la telefonul secretariatului Primăriei: 021.351.06.42”, se menționează în postare. 

Screeningul gratuit pentru cancerul colorectal/leziuni precanceroase ROCCAS II București-Ilfov este organizat în cadrul proiectului derulat de Spitalul Universitar de Urgență Militar “Dr. Carol Davila”, în parteneriat cu Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe