Newsflash
Știri

Testare gratuită pentru cancerul colorectal, în cadrul Policlinicii Morarilor

de Dorina Novac - feb. 28 2023
Testare gratuită pentru cancerul colorectal, în cadrul Policlinicii Morarilor

În data de 11 martie, ora 10:00, o nouă sesiune de testare pentru cancerul colorectal va fi organizată în cadrul Policlinicii Morarilor, situată pe Șoseaua Pantelimon 292, Sector 2, București.

Testarea este gratuită și pot beneficia toate persoanele cu vârsta cuprinsă între 50 și 74 de ani, cu domiciliul în București sau județul Ilfov.

cancerul colorectal

Înscrierile se fac completând formularul aici.

„Testarea constă în înmânarea de către doamnele doctor Rodica Tănăsescu și Roxana Dandu a testului rapid FIT și explicarea cum trebuie făcută recoltarea acasă. Testul FIT este un test de hemoragii oculte, care pune în evidență prezența unei surse de sângerare la nivelul tractului digestiv”, precizează reprezentanții Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC).

Citește și: Cancerul colorectal, cel mai frecvent tip de neoplasm din România

Evenimentul are loc în cadrul proiectului ROCCAS II București – Ilfov, derulat de Spitalul de Urgență Militar Central și COPAC.

„După ce vă înscrieți completând formularul de mai sus, un membru al echipei COPAC vă va contacta și oferi toate detaliile legate de testare. Puteti înscrie un părinte sau un bunic, iar echipa noastră il va contacta și îi va oferi toate informațiile despre testare”, sde arată într-un comunicat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe