Newsflash
Știri

Zilele ştiinţifice „Victor Babeş“

de - apr. 9 2010
Zilele ştiinţifice „Victor Babeş“

   Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament „Dr. Victor Babeş“ anunţă organizarea sesiunii de comunicări Zilele ştiinţifice „Victor Babeş“, în perioada 3–4 iunie 2010. Tema principală a manifestării este „Hepatitele virale“. Sesiunea de comunicări ştiinţifice mai cuprinde o secţiune „Varia – Multidisciplinar: imunosenescenţa; infecţii la imunodeprimaţi, vaccinarea“ şi o secţiune poster. Preşedintele de onoare al manifestării este dl acad. prof. dr. Laurenţiu Mircea Popescu, director general al Institutului Naţional de Patologie „Victor Babeş“ din Bucureşti. (...)

   Participarea la evenimentul Zilele ştiinţifice „Victor Babeş“ este deschisă oricărui cercetător sau specialist interesat de studiul hepatitelor virale.
 - Conferinţa va beneficia de puncte EMC.
 - Nu se achită taxă de participare.
 - Cele mai bune lucrări din fiecare secţiune vor fi premiate.

   Întrucât accesul este gratuit, dar numărul de locuri este limitat (150 de participanţi), vor avea prioritate participanţii înscrişi cu lucrări. Acestea pot fi depuse până la data de 30 aprilie 2010. Informaţii suplimentare se pot obţine accesând pagina web: www.cdt-babes.ro, scriind pe adresa de e-mail: conferinta@cdt-babes.ro sau telefonând la 021.310.22.91.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe