Newsflash
Știri

Vlad Mixich, în echipa de consultanți ai BEI

de Florentina Ionescu - dec. 11 2020
Vlad Mixich, în echipa de consultanți ai BEI

Expertul în politici de sănătate Vlad Mixich, cu o experienţă vastă de lucru în sistemul sanitar românesc, se va alătura unei echipe de consultanţi din cadrul Băncii Europene de Investiţii (BEI).

vlad mixich

Poziţia acestuia va veni în completarea acţiunilor Ministerului Sănătăţii din România, direct legate de un proiect care vizează construirea a trei spitale regionale de urgenţă în Iași, Cluj și Craiova.

Vlad Mixich va acţiona în calitate de consultant independent în planificarea și implementarea măsurilor de operaţionalizare a celor trei spitale.

La începutul lunii decembrie, Vlad Mixich mărturisea pe o reţea de socializare că în noul său rol profesional se va „alătura unei echipe de experţi constituită de o instituţie a UE care va sprijini autorităţile române într-un proiect complex și important pentru sistemul medical românesc și pacienţii săi”.

ETICHETEVlad MIxich

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe