Newsflash
Știri

UMF „Carol Davila” s-a alăturat consorțiului european UNICA

de Florentina Ionescu - iul. 12 2022
UMF „Carol Davila” s-a alăturat consorțiului european UNICA

Reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță că universitatea s-a alăturat recent consorțiului european UNICA, ca membru cu drepturi depline.

Aceștia au anunțat ieri că Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” s-a alăturat recent consorțiului european UNICA, devenind astfel membru cu drepturi depline, alături de alte universități europene de renume. 

unica umf carol davila

„Aderarea Universității noastre a fost acceptată în unanimitate”, se arată pe pagina oficială a UMF „Cardol Davila”.

Fondată în 1990, UNICA reprezintă o rețea instituțională de universități din capitalele Europei, fiind alcătuită din 56 de instituții de învățământ și adunând peste 150.000 de cadre universitare și 1.500.000 de studenți, cu scopul de a consolida colaborările internaționale. 

unica

„Această colaborare va aduce noi oportunități, precum grupuri de lucru, activități de dezvoltare personală si mobilități internaționale, deosebit de benefice pentru studenții și cadrele didactice ale Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila».”

Mai multe detalii puteți citi aici: www.unica-network.eu

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe