Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Tipar tridimensional în oncologie

     La 28 septembrie, va avea loc în București, în Pavilionul Central Romexpo, Conferința 3D Printing – Tehnologia inovatoare care îți poate schimba viața!. Evenimentul își propune prezentarea celor mai noi inovații din domeniu. Prima bio-imprimantă 3D din regiune, inovație românească (o tehnologie de ultimă oră ce își găsește multiple utilizări în domeniul medical) sau imprimanta tridimensională sunt doar două din temele ce vor fi abordate de speakerii inivitați.
     Bioprintingului tridimensional este prezent acum și în România, prin intermediul unei companii timișorene. Prin această tehnologie, se încearcă dezvoltarea de noi terapii ce pot fi utilizate în bolile oncologice. OncoGen, singurul centru de terapii genetice și celulare în tratarea cancerului din România derulează în prezent un program ce are la bază utilizarea acestor noi tehnologii. Mai multe detalii despre conferință se regăsesc pe www.printsign.ro. (R. D.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.