Newsflash
Știri

Speranţă de mai bine

de Constanţa MARINESCU - ian. 11 2012
Speranţă de mai bine

   Plai străbun, revistă pentru românii din întreaga lume, a încheiat anul cu un număr dublu (25–26/2011). Călătorim, prin subiectele abordate, în cele mai diverse locuri, de la Roma la Viena, de la Paris la New York, apoi în Africa de Sud, dar şi în ţara noastră. Un eveniment căruia i se acordă un spaţiu amplu, pe măsura importanţei, a fost Festivalul „Enescu“. Astfel, sunt inserate opiniile spectatorilor despre acesta, despre orchestrele simfonice ori camerale participante, care a fost cel mai îndrăgit solist etc. Colectivul de redacţie al publicaţiei semnează un articol dedicat Regelui Mihai, intitulat „Jubileul 90 al Majestăţii Sale“, precum şi o cronică a ediţiei a patra, desfăşurată la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian“, a Festivalului Internaţional al Artelor – spectacolul „Viaţa e frumoasă“. Dna Ortansa Sturza, redactor şef al publicaţiei, are două interesante interviuri, cu dr. Ramona Pungan – „un medic de succes“ din SUA, şi cu ing. Dan Nicolae despre Africa de Sud. Pentru că veneau sărbătorile, dna Gabriela Cocora a scris despre calendare, obiceiuri şi tradiţii (pluguşorul, tropăiala, sorcova etc.): „toate acestea ar trebui privite nu doar ca o dovadă a valorii artistice populare sau a spiritului ludic naţional, ci mai ales ca o expresie a dorinţei oamenilor de a-şi schimba soarta, ca o speranţă de mai bine“. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe