Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Reuniune de Hematooncologie pediatrică

Viața Medicală
Dr. N. S. vineri, 14 mai 2010

   Sub egida Societăţii Române de Oncohematologie Pediatrică (SROHP), Spitalului Clinic de Urgenţă – Clinica Pediatrie I – Târgu Mureş, Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş, Colegiului Medicilor Mureş şi cu sprijinul Asociaţiei „Împreună cu Copiii Bolnavi de Cancer“, în zilele de 16–18 aprilie s-au desfăşurat lucrările celei de-a 22-a Reuniuni de Oncohematologie Pediatrică. (...)

   Într-o atmosferă de profesionalism, sobrietate şi veritabil spirit academic, hotelul Continental a găzduit dezbaterile, referatele şi comunicările care au avut drept garanţi ai calităţii cadre didactice şi specialişti în domeniu din centrele universitare Craiova, Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara, Târgu Mureş şi Bucureşti. Au fost prezenţi şi reprezentanţii companiei „Danone“ cu care SROHP are, încă din anul 2008, un parteneriat în cadrul căruia se derulează benefice acţiuni ce urmăresc întocmirea Registrului Naţional de cancer la copii, precum şi ample programe de instruire a medicilor de familie din România pentru intensificarea educaţiei populaţiei în prevenirea şi combaterea cancerului la copii. Aceste din urmă acţiuni au fost deja parcurse de specialişti în domeniu, fiind absolvite de peste 1.000 de medici de familie. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.