Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

ONG-urile pot organiza evenimente gratuite într-un spațiu din centrul Capitalei

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 21 octombrie 2021, ora 17:02

The villa. – spațiul sofisticat de evenimente din centrul Capitalei – oferă, în fiecare lună, ONG-urilor posibilitatea de a organiza gratuit întruniri, gale sau seminarii pentru beneficiarii programelor lor.

Reprezentanții asociațiilor și organizațiilor non-guvernamentale vor completa un formular de înscriere, urmând ca în fiecare lună să fie selectată entitatea care va putea utiliza toate spațiile the villa. gratuit.

the villa.

Mai mult, proprietarii spațiului oferă servicii de coordonare a furnizorilor și pachetul de curățenie post eveniment.

Astfel, the villa., o casă ce păstrează parfumul secolului trecut, construită în anul 1890, oferă un mix de spații elegante împărțite în 10 camere spațioase, repartizate pe 3 etaje. Cu o suprafață totală de 350 mp, the villa. poate găzdui până la 300 de persoane în picioare, 150 de persoane așezate la masă și 150 de persoane în aer liber, în grădina casei, totul în București, într-o zonă ultracentrală (zona Dorobanți - Piața Lahovari - Piața Romană).

the villa. (2)

Pentru a putea obține spațiul gratuit, asociațiile și ONG-urile trebuie să completeze formularul de înscriere, să ofere o scurtă descriere a organizației, a evenimentului, detalii logistice precum număr de persoane participante și tipuri de furnizori externi care vor fi aduși în locație, și să indice impactul activității desfășurate în vilă asupra beneficiarilor finali.

Înscrierile se pot realiza în fiecare lună în perioada 1-15 pentru luna următoare.

Organizația câștigătoare va fi desemnată în termen de 5 zile de la încheierea perioadei de înscrieri luându-se în considerare criteriile logistice și de impact în comunitate. Ulterior, data evenimentului se va stabili de comun acord cu organizația câștigătoare în zilele de luni, marți sau miercuri din luna viitoare.

Pentru mai multe șanse, în formularul de înscriere, organizațiile vor putea selecta dacă doresc să participe doar în luna respectivă în procesul de selecție sau sunt interesate și de lunile viitoare.

„Pe lângă implicarea constantă și suportul acordat comunității de business, o altă dorință de-a noastră a fost să aducem un impact pozitiv și în viața comunităților mai puțin norocoase. Vrem ca proiectele pe care le vom găzdui să ajute un număr cât mai mare de oameni. Acesta este motivul pentru care rugăm organizațiile care se înscriu să ne transmită detalii despre beneficiarii finali ai proiectelor lor. Suntem nerăbdători să organizăm evenimente în slujba binelui și a comunității”, a declarat Vlad Mihălăchioiu, inițiator al proiectului the good villa.

În incinta the villa. se vor putea organiza cu respectarea normelor în vigoare: evenimente de zi sau de seară, workshopuri, prezentări, cursuri, gale, aniversări ale asociațiilor și ONG-urilor, etc.

Etichete: the villa. ONG-uri evenimente

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.