Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

O nouă clinică în Capitală

Viața Medicală
Bianca URSU vineri, 27 aprilie 2018
Miercuri, 25 aprilie, a avut loc inaugurarea primului centru medical Emerald, o nouă unitate privată cu sediul în zona de nord a Capitalei. Este vorba despre un centru medical multidisciplinar care oferă servicii în specialitățile: cardiologie, neurologie, medicină internă și imagistică prin rezonanță magnetică. Potrivit conducerii medicale, în cadrul clinicii se efectuează o serie de investigații moderne: rezonanță magnetică cardiacă de stres și explorarea traiectului, a calibrului și a permeabilității arterelor renale fără injectare de substanță de contrast. Clinica oferă și o serie de pachete de servicii destinate prevenției și depistării precoce a unor afecțiuni la diferite grupe de risc. Mottoul clinicii – „Afli, înțelegi, alegi” – este și mesajul pe care clinica vrea să îl transmită pacienților săi. Pentru mulți dintre aceștia, timpul și atenția sunt principalii factori care contribuie la calitatea actului medical. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.