Newsflash
Știri

O nouă clinică în Capitală

de Bianca URSU - apr. 27 2018
O nouă clinică  în Capitală
Miercuri, 25 aprilie, a avut loc inaugurarea primului centru medical Emerald, o nouă unitate privată cu sediul în zona de nord a Capitalei. Este vorba despre un centru medical multidisciplinar care oferă servicii în specialitățile: cardiologie, neurologie, medicină internă și imagistică prin rezonanță magnetică. Potrivit conducerii medicale, în cadrul clinicii se efectuează o serie de investigații moderne: rezonanță magnetică cardiacă de stres și explorarea traiectului, a calibrului și a permeabilității arterelor renale fără injectare de substanță de contrast. Clinica oferă și o serie de pachete de servicii destinate prevenției și depistării precoce a unor afecțiuni la diferite grupe de risc. Mottoul clinicii – „Afli, înțelegi, alegi” – este și mesajul pe care clinica vrea să îl transmită pacienților săi. Pentru mulți dintre aceștia, timpul și atenția sunt principalii factori care contribuie la calitatea actului medical. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe