Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Numărul angajaților din sistemul de sănătate din România infectați cu SARS-CoV-2

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 11:39

O analiză realizată de Statista.com arată cât de mult a crescut numărul angajaților din sistemul român de sănătate care au fost infectați cu coronavirus, din mai 2020 până la 11 ianuarie 2021.

Infograficul realizat de cei de la Statista arată cum a crescut numărul angajaților din sănătate în pandemie. Peste 300 de unități medicale, scrie sursa citată, din România au avut pacienți care au fost testați pozitiv pentru coronavirus. 

medic stare febrila

Din numărul total de infecții cu coronavirusul SARS-CoV-2 în România, 1,9% au fost reprezentate de întregul personal care lucrează în sectorul medical. Până la 11 ianuarie 2021, numărul de angajați infectați care lucrează în sistemul de sănătate din țara noastră a ajuns la 13.031.

Statistic: Number of employees infected in the Romanian healthcare system with the coronavirus (COVID-19) as of January 11, 2021 | Statista

Etichete: personal medical covid medici coronavirus infectie cu SARS-CoV-2 infectie cu coronavirus sistem de sanatate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.