Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Mesajul CMMB, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș” din această dimineață

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 29 ianuarie 2021, ora 09:50

Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) își exprimă toate regretele după tragedia produsă în această dimineață la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș”.

Catalina Poiana
Prof. dr. Cătălina Poiană

V-ar putea interesa și: La ce spitale au fost transferați pacienții de la „Matei Balș”, în urma incendiului de azi

„Gândurile noastre merg către persoanele care și-au pierdut viața în incendiu și transmitem condoleanțe rudelor acestora și compasiunea noastră față de cei afectați. Având în vedere că incendiul a izbucnit într-un spital de pe raza municipiului București, Colegiul Medicilor din Municipiul București s-a autosesizat și va demara o verificare în acest sens”, transmite prof. dr. Cătălina Poiană (foto), în numele Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Citiți și: Incendiu la Institutul „Matei Balș” - Câte persoane și-au pierdut viața

Etichete: catalina poiana prof. dr. catalina poiana incendiu matei bals Institutul Matei Balș Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș incendiu covid-19 matei bals tragedie matei bals Colegiul Medicilor din Municipiul București CMMB

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC