Newsflash
Imagine campanie proprie
Știri

Începe a 11-a ediție a Conferinţei Naţionale a SUUMC

de L. Budin - oct. 31 2022
Începe a 11-a ediție a Conferinţei Naţionale a SUUMC

În acest an, instituția sanitară își propune să organizeze un eveniment de înaltă ținută științifică, cu abordări tematice pe tipuri de specialități și patologii.

Marți, 1 noiembrie a.c., începând cu ora 17.00, la Sala de marmură a Cercului Militar Naţional va avea loc ceremonia de deschidere a lucrărilor celei de-a 11-a ediţii a Conferinţei Naţionale a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” - Excelență și interdisciplinaritate în medicina militară, se arată într-un comunicat. 

suumc-conferinta

În acest an, instituția își propune să organizeze un eveniment de înaltă ținută științifică, într-un nou format integrativ, cu abordări tematice pe tipuri de specialități și patologii. Vor fi transmisiuni live sesiuni ale medicilor rezidenți, cursuri, simpozioane la care și-au anunțat prezența invitați de renume din țară și din străinătate.

Suita de manifestări ştiinţifice, derulată în perioada 1 – 5 noiembrie sub înaltul patronaj al Președintelui Camerei deputaților, este organizată de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Asociaţia Cadrelor Medicale din SUUMC şi Revista de Medicină Militară.

La ceremonia de deschidere vor participa reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, ai Guvernului României, ai instituţiilor şi autorităţilor publice centrale, precum şi membri marcanţi ai mediului academic din România.

În acest cadru festiv, SUUMC îşi va onora creatorii de şcoală şi formatorii de generaţii prin conferirea Premiilor Medicinei Militare din România, respectiv, Premiul General Dr. Carol Davila, pentru contribuția de excelență în medicina militară, Premiul General Profesor Dr. Zaharia Petrescu, pentru întreaga activitate în domeniul specialității medicale şi Premiul General Profesor Dr. Athanase Demosthen, pentru întreaga activitate în domeniul specialității chirurgicale.

PRIMER: o parte din medicamentele fabricate în țară ar putea să dispară

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe