Newsflash
Știri

Donație de viziere pentru personalul medical din opt spitale

de Dr. Laura Davidescu - apr. 8 2020
Donație de viziere pentru personalul medical din opt spitale

AVON România, împreună cu AMMA Print, donează 5000 de viziere pentru personalul medical din mai multe spitale din țară.

viziere donate avon

Vizierele se distribuie zilele acestea către următoarele spitale: Spitalul Clinic Colentina, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" București și Spitalul Universitar de Urgență Militar Dr. Carol Davila București, clinica Fundației Regina Maria din București,  Spitalul Municipal din Roșiori de Vede și Spitalul General Căi Ferate Drobeta-Turnu-Severin.

Compania mai donează și suma de 10.000 euro către Hospice Casa Speranței pentru a-i ajuta să își desfășoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care se confuntă cu problemele unor boli incurabile.

Încă de la debutul pandemiei, AVON s-a implicat în eforturile de limitare a răspândirii COVID-19 prin diferite inițiative:  donarea a 1,7 tone de produse de igienă personală pentru centrele de carantină din București, donații în bani și echipamente, redirecționarea unui procent din vânzarea celui mai popular produs al companiei, parfumurile Today Tomorrow Always, precum și sprijin pentru victimele violenței domestice, al căror număr este de așteptat să crească pe fondul izolării la domiciliu.


Notă autor:

Foto: rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe