Newsflash
Știri

Copiii pot fi consultați la Spitalul Militar Timișoara pe baza biletului de trimitere

de Florentina Ionescu - nov. 21 2022
Copiii pot fi consultați la Spitalul Militar Timișoara pe baza biletului de trimitere

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale a anunțat că, în baza unui bilet de trimitere, copiii pot beneficia de consultații la Spitalul Militar Timișoara în diferite specialități medicale.

În cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență Timișoara, prin natura anumitor specialități medicale,  există posibilitatea acordării de consultații și pentru pacienții pediatrici, se arată pe o rețea socială.

Specialități medicale precum oftalmologia, dermatologia și ORL oferă consultații medicale la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie pentru copiii cadrelor militare, dar și copiii civililor din afara sistemului național de apărare, se arată pe pagina oficială de Facebook a Direcției Medicale a MApN. 

directia medicala a MApN oftalmologie
Sursă foto: cpt. Adriana Neagu – SCMU Timișoara

În cadrul cabinetului ORL sunt posibile diagnosticarea și tratamentul anumitor afecțiuni acute sau cronice la pacienții pediatrici. Cabinetul dispune de aparatură modernă pentru diagnosticarea afectiunilor otice și a afecțiunilor căilor respiratorii superioare.

Cabinetul Dermatologie are în dotare aparatură medicală de ultimă generație pentru diagnosticarea exactă a afecțiunilor dermatologice și execută tratamente prin electrocauterizare și dermatochirurgie.

Cabinetul de Oftalmologie dispune de aparatură de specialitate pentru investigații. În cadrul cabinetului de oftalmologie, copiii și adolescenții pot beneficia de tratamente adecvate afecțiunilor oculare.

„Prin cabinetul de psihologie putem ajuta copiii și adolescenții care au dificultăți emoționale și comportamentale să își gestioneze mai bine stările și să adopte un comportament adecvat”, se arată pe pagina de Facebook. 

Postarea originală:

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe