După ştiinţa noastră, Conferinţa internaţională privind interpretarea şi utilizarea FRAX în practica clinică, organizată în urmă cu o săptămână la Bucureşti, de Fundaţia Internaţională de Osteoporoză şi de Societatea Internaţională pentru Densitometrie Clinică, organizator local fiind dna prof. dr. Cătălina Poiană, este prima reuniune de consens organizată, în România, de foruri ştiinţifice mondiale. Aşteptăm, cu deosebit interes, „concluziile de la Bucureşti“ privind actualizarea FRAX... Până atunci, vă propunem o relatare de la acest eveniment realizată de dna dr. Cătălina Panaitescu. (...) "> Consensul de la Bucureşti - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Consensul de la Bucureşti

de Dr. Cătălina PANAITESCU - nov. 19 2010
Consensul de la Bucureşti

    După ştiinţa noastră, Conferinţa internaţională privind interpretarea şi utilizarea FRAX în practica clinică, organizată în urmă cu o săptămână la Bucureşti, de Fundaţia Internaţională de Osteoporoză şi de Societatea Internaţională pentru Densitometrie Clinică, organizator local fiind dna prof. dr. Cătălina Poiană, este prima reuniune de consens organizată, în România, de foruri ştiinţifice mondiale. Aşteptăm, cu deosebit interes, „concluziile de la Bucureşti“ privind actualizarea FRAX... Până atunci, vă propunem o relatare de la acest eveniment realizată de dna dr. Cătălina Panaitescu. (...)
 

    Între 11 şi 13 noiembrie a. c., s-au desfăşurat, la Bucureşti, lucrările Conferinţei de consens privind Interpretarea şi Utilizarea FRAX în Practica Clinică, organizată de Societatea Internaţională pentru Densitometrie Clinică (ISCD) şi Fundaţia Internaţională de Osteoporoză (IOF), în cadrul iniţiativei comune FRAX. Reuniunea a fost urmată, la 14 noiembrie, de Conferinţa de actualizare a poziţiei oficiale a ISCD privind FRAX. Partener media al celor două reuniuni ştiinţifice, săptămânalul „Viaţa medicală“ a găzduit, într-un număr anterior, detalii privind obiectivele şi importanţa acestor două conferinţe-eveniment. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe