Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Consensul de la Bucureşti

Viața Medicală
Dr. Cătălina PANAITESCU vineri, 19 noiembrie 2010

    După ştiinţa noastră, Conferinţa internaţională privind interpretarea şi utilizarea FRAX în practica clinică, organizată în urmă cu o săptămână la Bucureşti, de Fundaţia Internaţională de Osteoporoză şi de Societatea Internaţională pentru Densitometrie Clinică, organizator local fiind dna prof. dr. Cătălina Poiană, este prima reuniune de consens organizată, în România, de foruri ştiinţifice mondiale. Aşteptăm, cu deosebit interes, „concluziile de la Bucureşti“ privind actualizarea FRAX... Până atunci, vă propunem o relatare de la acest eveniment realizată de dna dr. Cătălina Panaitescu. (...)
 

    Între 11 şi 13 noiembrie a. c., s-au desfăşurat, la Bucureşti, lucrările Conferinţei de consens privind Interpretarea şi Utilizarea FRAX în Practica Clinică, organizată de Societatea Internaţională pentru Densitometrie Clinică (ISCD) şi Fundaţia Internaţională de Osteoporoză (IOF), în cadrul iniţiativei comune FRAX. Reuniunea a fost urmată, la 14 noiembrie, de Conferinţa de actualizare a poziţiei oficiale a ISCD privind FRAX. Partener media al celor două reuniuni ştiinţifice, săptămânalul „Viaţa medicală“ a găzduit, într-un număr anterior, detalii privind obiectivele şi importanţa acestor două conferinţe-eveniment. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.