Newsflash
Știri

Conferința Națională de Psiho-Oncologie, ediția a II-a

de Dorina Novac - oct. 5 2022
Conferința Națională de Psiho-Oncologie, ediția a II-a

În perioada 21-23 octombrie vor fi organizate lucrările celei de-a doua ediții a Conferinței Naționale de Psiho-Oncologie „Abordarea multidisciplinară a cancerelor mamare și pulmonare”.

Conferința este organizată de Asociația Pacienților cu Boli Cronice „Restart la Viață” în parteneriat cu Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricută” Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca prin Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației.

conferinta

Evenimentul va avea loc atât fizic în prezența invitaților la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, precum și online. Precedenta ediție a conferinței s-a ținut exclusiv online.

Citește și: Rolul psihologului în Oncologie: „Facem vocile pacienților să conteze”

„Evenimentul va reuni lideri de opinie cu o vastă experiență natională, cât și internațională, atât din psihologie, cât și din următoarele specialități medicale: oncologie, chirurgie , genetica, radioterapie, radiologie-imagistică, ginecologie, pneumologie, dar și din alte specialitați conexe. Așteptăm cu drag să ne vedem, de această dată atât fizic, cât și online”, a transmis președintele Asociației „Restart la Viață”, Lidia Stoica.

Printre speakerii conferinței se vor număra prof. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, directorul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricută” și invitații speciali: dr. Sarah Dauchy, medic psihiatru, președinte al Societății Franceze și Francofone de Psiho-Oncologie, precum și msc. psh. Elisabeth Andritsch din Austria.

Evenimentul își propune să le ofere participanților informații prețioase din sectoare variate.

Conferința din acest an este organizată sub egida Colegiului Psihologilor din România și al Colegiului Medicilor din România.

Evenimentul este creditat cu 10 credite de către Colegiul Psihologilor din România (dar nu mai mult de 8 credite/zi) și 10 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe