Newsflash
Știri

Cluj: degajări de fum la policlinica Spitalului Municipal Turda

de L. Budin - oct. 24 2022
Cluj: degajări de fum la policlinica Spitalului Municipal Turda

Au ars mai multe deşeuri de materiale plastice dintr-un coş, situat într-o încăpere a laboratorului policlinicii din Spitalul Municipal Turda.

Un incendiu a izbucnit într-o încăpere de la etajul al doilea al policlinicii Spitalului Municipal Turda, județul Cluj. O femeie s-a autoevacuat şi apoi a fost internată, informează Agerpres

exit-incendiu

 

Am primit un apel care a anunţat faptul că iese fum dintr-o încăpere situată la etajul 2 al Policlinicii din Spitalul Municipal Turda. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară şi un echipaj SAJ. În momentul sosirii la faţa locului pompierii au găsit mai multe încăperi inundate cu fum, în aceste momente se face recunoaşterea de către echipajele de pompieri”, se arăta într-o informare iniţială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Ulterior, ISU Cluj a revenit cu precizări.

Situaţia constată este următoarea: au ars mai multe deşeuri de materiale plastice dintr-un coş situat într-o încăpere a laboratorului policlinicii din Spitalul Municipal Turda. Arderea acestora a generat degajări puternice de fum în zona laboratorului. O femeie s-a autoevacuat din spaţiile respective, până la sosirea pompierilor, şi a primit îngrijiri de la echipajul SAJ. Aceasta a fost transportată la CPU Turda în stare de conştienţă şi cooperantă, cu suspiciuni de arsuri la nivelul mâinilor şi antebraţelor”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Conform aceleiaşi surse, flăcările au fost stinse de către angajaţii unităţii medicale cu mijloacele de primă intervenţie, până la sosirea pompierilor, nefiind necesare alte măsuri suplimentare de evacuare.

Mamografii și ecografii mamare gratuite la Complexul Multifuncțional Caraiman

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe