Newsflash
Știri

Spitalului „Foișor” are un nou manager interimar

de Florentina Ionescu - dec. 20 2022
Spitalului „Foișor” are un nou manager interimar

Şerban Dragosloveanu este noul manager interimar al Spitalului „Foişor”.

Noul manager interimar al Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” este Şerban Dragosloveanu, după ce a expirat mandatul lui Cristian Ioan Stoica, a anunţat, ieri, viceprimarul general al Capitalei, Horia Tomescu, potrivit AGERPRES

doctor-stetoscop

„De astăzi (ieri - n.red.), Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular «Foişor» are o nouă conducere. Mandatul de manager interimar al domnului Cristian Ioan Stoica s-a încheiat ca urmare a îndeplinirii condiţiilor impuse de lege pentru retragerea din activitate. Noul manager interimar al Spitalului Foişor este Şerban Dragosloveanu, doctor în medicină, medic primar cu specializare în ortopedie şi traumatologie, asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie”, a scris viceprimarul Horia Tomescu pe Facebook.

Horia Tomescu a adăugat că este o schimbare de conducere, dar şi de generaţii şi are aşteptarea ca Spitalul Foişor să ofere „la fel ca până acum servicii de îngrijire de cel mai înalt nivel”. 

Prof. dr. Cristian Ioan Stoica nu mai este manager interimar al Spitalului „Foișor” 

Postarea viceprimarului de pe pagina sa de socializare: 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe