Newsflash
ACTUALITATE Știri

Un nou manager interimar al Spitalului Clinic Colentina

de Florentina Ionescu - mai 22 2023
Un nou manager interimar al Spitalului Clinic Colentina

Viceprimarul General al Municipiului București, Horia Tomescu, a anunțat că Spitalul Clinic Colentina are, începând de astăzi, un nou manager, în persoana lui George Mirel Cristescu.

Astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic Colentina al lui David Andrei-Cosmin, a precizat viceprimarul Capitalei pe o rețea socială. 

„Îi mulțumim pentru activitatea și eforturile depuse în  managementul unuia dintre cele mai prestigioase unități medicale ale Municipiului București. Noul manager interimar al Spitalului Clinic Colentina este domnul doctor George Mirel Cristescu, un specialist cu activitate profesională neîntreruptă de peste 25 de ani în cadrul Sistemului de Asigurări de Sănătate din România”, a scris viceprimarul Capitalei. 

De-a lungul acestei perioade, doctor George Mirel Cristescu a ocupat mai multe poziții de conducere în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, inclusiv cea de președinte-director general al instituției în perioada 2016-2019. 

„Domnia sa a acceptat să se alăture echipei noastre și avem încredere că experiența sa își va lăsa amprenta în cadrul Spitalului Clinic Colentina, având că scop o evoluție a calității seviciilor medicale și a îmbunătățirii siguranței pacientului”, a adăugat Horia Tomescu pe pagina sa oficială de Facebook


Sursa foto: https://www.facebook.com/SpitalulClinicColentina/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe