Newsflash
Știri

Spitalul Colentina și Institutul Matei Balș vor rămâne fără apă caldă

de Dorina Novac - sept. 2 2021
Spitalul Colentina și Institutul Matei Balș vor rămâne fără apă caldă

Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș” și Spitalul Clinic Colentina vor rămâne câteva zile fără apă caldă, a anunțat Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB).

Începând de joi se desfăşoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 şi 5 din Capitală, se arată într-un comunicat al CMTEB.

spitale bucuresti

„Precizăm că furnizarea apei calde pentru Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș și Spitalul Clinic Colentina va fi oprită, având în vedere amplasarea acestor unități medicale pe traseul pe care se vor desfășura lucrările de remediere. Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire”, transmit reprezentanții companiei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe