Newsflash
ACTUALITATE Internaționale

Sophia Loren, operată după ce și-a fracturat piciorul

de Florentina Ionescu - sept. 25 2023
Sophia Loren, operată după ce și-a fracturat piciorul

Actrița Sophia Loren a fost operată cu succes după ce și-a fracturat un picior, din cauza unei căderi în locuința sa, a transmis agentul său.

Legendă a cinematografiei, actrița Sophia Loren se recuperează acum de pe urma unei intervenții chirurgicale pe care a avut-o la picior, din cauza unei fracturi. Potrivit Associated Press, actrița a căzut în locuința sa din Elveția, iar informațiile au fost date publicității de agentul ei, astăzi. 

Agentul actriței, Andrea Giusti, a declarat într-un e-mail că aceasta a căzut în baie duminică, iar operația a fost efectuată mai târziu în aceeași zi. Operația „a decurs foarte bine și acum trebuie doar să așteptăm”, a spus Andrea Giusti. Actrița și-a fracturat atât șoldul, cât și femurul. Totuși, nu se știe cu exactitate când va fi externată actrița din spital. 


Notă autor:

În imagine - Sophia Loren la Festivalul de Film de la Cannes, în 2014 - Credit foto: https://commons.wikimedia.org/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe